Omgeving Rome

Camping Village Fabulous is werkelijk waar ideaal gelegen tussen Rome en Ostia. Met het stadscentrum van Rome om de hoek en slechts 10 kilometer verwijderd van het strand is de omgeving een waar paradijs voor iedere vakantieganger! Lees hieronder meer over de omgeving en wat u hier allemaal kunt beleven.

camping-fabulous-omgeving

Natuurlijk is Rome een stad die u moet ontdekken wanneer u verblijft op camping Fabulous. Vanaf de camping ziet u het Vaticaan zelfs liggen! Met de bus, auto of taxi bereikt de stad eenvoudig en ontdekt u alle pracht van deze stad. Natuurlijk moet u de ontelbare schatten van Rome ontdekken zoals de Spaanse trappen, Trevi fontein, Pantheon, en het Colosseum. En natuurlijk lekker uitrusten op de vele gezellige terrasjes op de mooiste pleintjes. Rome is een stad waar u zich meerdere dagen kunt vermaken, want er is zoveel te ontdekken!

Ostia is ook zeer eenvoudig te bereiken vanaf camping Fabulous en ook zeker de moeite waard, want Ostia is niet alleen een ontzetten gezellig stadje met veel culturele bezienswaardigheden, het ligt ook nog eens direct aan het strand. In deze regio vindt u verschillende prachtige stranden waar u heerlijk geniet van de Tyrreense Zee.

Andere leuke uitstapjes in de regio zijn:

    • Aquafelix

Waterpark dat garant staat voor een geweldig avontuur voor het hele gezin!

    • Bio Parco

Met het hele gezin een prachtige dierentuin bezoeken? Een dagje uit naar het Bio Parco is zeker een leuk uitstapje dat u eenvoudig kunt organiseren vanuit camping Fabulous!

    • Boville Ernica

Prachtig plaatsje met een indrukwekkend centrum boordevol prachtige gebouwen, kerkjes en pleintjes. Voor het paleis ”Palazzo Filonardi” mag u niet missen!

    • Bolsena

Klein pittoresk plaatsje waar u zich waant in de middeleeuwen! Heerlijk ronddwalen in een prachtige omgeving.

Natuurlijk is er veel meer moois te ontdekken. In Rome en op de camping kunt u eenvoudig allerlei excursies en uitstapjes organiseren. Vraag het personeel van de camping om de beste tips!

Ligging

Gelegen in bos Gelegen in bos
Verharde standplaats Verharde standplaats
Panorama Panorama
Zandbodem Zandbodem
Ligweide Ligweide
Plaatsen met veel schaduw Plaatsen met veel schaduw
Afstand tot de zee 10km
Openbaar vervoer bij de camping 100m
Dichtbij afslag autosnelweg 6km
Speciale voorzieningen voor kampeerauto’s Speciale voorzieningen voor kampeerauto's

Boek nu